Deskundig
Wij helpen je beter te worden
Met onze deskundige fysiotherapeuten, een trainingsschema op maat en de juiste apparatuur helpen wij je beter te worden.
trainingscentrum
Onze fysiotherapeuten zijn experts in beweging
Blijf soepel, kom in beweging in ons medisch trainingscentrum.
Herstel
Let’s start moving
Bewegen is goed voor je, het helpt om soepel te blijven, je conditie op pijl te houden en het helpt bij herstel. 
Specialisten
Thuis in bewegen
Bij Fysio Voorhout is iedereen welkom. Of je nu komt voor manuele therapie, fysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie of één van onze andere specialismen. Laat ons je helpen.
Begeleiding
Revalideer of sport onder professionele medische begeleiding
In ons medisch trainingscentrum krijg je begeleiding van onze deskundige fysiotherapeuten. Zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen en zijn je grootste supporter.

Over Medisch Trainingscentrum Voorhout

Fysio Voorhout heeft een eigen medisch trainingscentrum waar je revalideert of sport onder begeleiding van onze deskundige fysiotherapeuten. Met een trainingsruimte van meer dan 100m2 is het dé plek van Voorhout waar je werkt aan je gezondheid. 

 

In het medisch trainingscentrum kan je terecht voor:

Fitheidstesten | Het verbeteren van je conditie | Sportrevalidatie I Revalidatie na operatie | Klachten aan het bewegingsapparaat | Specifieke doelgroepen (onder andere Parkinson, hart-/longproblemen)

Fysiotherapie voorhout

Trainen onder begeleiding

Wanneer je bij ons werkt aan je gezondheid doe je dat niet alleen. Jouw begeleider geeft uitleg over de oefeningen, helpt je daar waar nodig en signaleert om tussentijds aan te kunnen passen. Ons team heeft een medische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en behandelen van problemen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hierdoor leveren wij zorg van hoge kwaliteit en maatwerk. Dat vinden wij belangrijk!

Aandacht voor jou

In ons medisch trainingscentrum sta je er niet alleen voor. Je traint individueel of in kleine groepen, wat betekent dat je persoonlijke aandacht krijgt. We houden je goed in de gaten en zijn er om jou te ondersteunen, aan te moedigen en naar je te luisteren. Elke dag een beetje verder komen is ook vooruitgang, wij helpen jou daar graag bij!

Fysiotherapie voorhout
Fysiotherapie voorhout

Moderne apparatuur

In ons centrum maken we gebruik van moderne trainingsapparatuur. Met een computersleutel sla je automatisch de trainingsgegevens op in het systeem. Handig, want op deze manier kan jouw begeleider op elk moment je prestaties en vorderingen evalueren, en waar nodig aanpassen of bijsturen. Het regelmatig en opnieuw uitvoeren van de tests is hier een belangrijk onderdeel van.

Persoonlijk trainingsschema

De beste resultaten bereik je met een persoonlijk trainingsschema. Zodra je bij ons komt werken aan je gezondheid gaan we eerst met elkaar in gesprek en nemen we een aantal testen af. Met die uitkomsten maken wij een persoonlijk trainingsschema, helemaal afgestemd op jou. Heb je specifieke behoeften of doelen? In jouw schema kunnen wij de nadruk leggen op bepaalde onderdelen. Uiteraard houden wij rekening met je beginsituatie, eventuele stoornissen en/of bewegingsbeperkingen. 

Fysiotherapie voorhout

Medisch Trainingscentrum Voorhout

‘Kortom, voor een ieder een uitstekende mogelijkheid om op een verantwoorde wijze te werken aan de gezondheid.’

 

Benieuwd naar wat voor jou kunnen betekenen?
Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

 

Plan een afspraak

Bel 0252 21 13 17 of vul het formulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen met u contact op en plannen een afspraak in bij een van onze fysiotherapeuten voor een behandeling.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.